Twee fraai vormgegeven papieren uitgaven verschenen deze week. Het eerste seizoensmagazine van de Edesche Concertzaal ligt pas gedrukt bij velen op de mat, uitgegeven door initiatiefnemer van de concertzaal, Eskes Media. Van dezelfde uitgever verschijnt ook deze week het nieuwe operaboek Libretto. In het Koninklijk Theater Carré presenteert online magazine Place de l’Opera dinsdag 26 augustus dit bijzonder fraai vormgegeven boek met een eigen kijk op het nieuwe operaseizoen.

Het splinternieuwe seizoensmagazine van de Edesche Concertzaal presenteert het tweede seizoen van de nog jonge concertzaal. De uitgebreide brochure is gevuld met interviews, toelichtingen en interessante concertseries. Pianisten van wereldniveau, kamermuziek en wereldmuziek: voor ieder oor iets aangenaams om naar te luisteren. Voor ieder concert in de agenda van seizoen 2014/2015 geeft het magazine een korte toelichting. Extra leesplezier beleeft de lezer aan de drie interviews met violiste Marlene Hemmer, harpiste Lavinia Meijer en de bekende, in Ede woonachtige, schrijver Jan Siebelink. Bestel het Edesche Concertzaal Seizoensmagazine gratis.

Operaboek Libretto

Nog een aanbevelenswaardige uitgave van Eskes Media is het operaboek Libretto. In vier akten en een pauze biedt Libretto een eigen kijk op het nieuwe operaseizoen, met achtergronden, reportages en interviews met vele grote namen uit de operawereld. Libretto bevat naast interviews ook korte gesprekken met operadirecteuren, reportages, achtergronden, cd- en dvd-tips en de volledige opera-agenda voor 2014/2015. Alle artikelen zijn exclusief voor Libretto geschreven en zullen niet online op Place de l’Opera verschijnen. Voor het online operamagazine is de uitgave van het operaboek een primeur, waar ze de operaliefhebbers zeker mee zal verblijden. De jonge vormgeefster Johanne de Heus heeft een gewaagd ontwerp uitgedacht, waarbij de pagina’s van het boek letterlijk een toneel vormen voor de artikelen. Voor maar € 19,95, inclusief verzendkosten, heeft u Libretto al in huis.

libretto-seizoensmagazine-ec