De Noorderkerk als Ondernemerscentrum

Alvis Vastgoed herontwikkelt monument

Alvis Vastgoed bv is een onderneming die tracht bijzondere, onderscheidende en inspirerende huisvesting te verzorgen voor bedrijven en instellingen.

Toen de Noorderkerk in Ede dan ook door het toenmalige kerkbestuur verkocht ging worden, zagen we ook hier kansen voor een herontwikkeling en een bijzondere toekomst voor dit monument.

Nadat Erik Smit van Smit Bedrijfshuisvesting uit Ede zich als eerste kandidaat voor de huur van kantoorruimte had gemeld, is het hard gegaan.

Erik is op zoek gegaan naar ondernemers die zich in de markt willen onderscheiden en op zoek zijn naar huisvesting met toegevoegde waarde voor het bedrijf en de medewerkers.

Eskes Media is zo'n onderneming, die het een feest vinden om er niet alleen te kunnen werken, maar ook de bijzondere uitstraling en geschiedenis van het pand op waarde weten te schatten.

Met respect voor het verleden en het fantastisch mooie antieke orgel zullen zij dan ook in de toekomst van zich laten horen.

Niet alleen door hun werk en hun cliënten maar ook door het organiseren van concerten en het opstellen van een culturele agenda.

Kortom, een huurder die er van overtuigd is dat huisvesting meer kan zijn dan een dak boven je hoofd.

Ondertussen hebben we ook Administratiekantoor Ascherman uit Ede weten te overtuigen om zich hier te vestigen.

Wij zijn er van overtuigd dat dit gebouw weer een goede toekomst tegemoet gaat.