De Noorderkerk Ede is een modern en bruisend ondernemerscentrum met culturele waarden. Als onderscheidende locatie biedt de Noorderkerk plaats aan gedreven ondernemers. Vanaf voorjaar en zomer 2013 zijn onderstaande bedrijven en ondernemers gevestigd in de Ondernemerscentrum Noorderkerk.

Ook geïnteresseerd in huren van kantoorruimte? Kijk dan direct bij Smit Bedrijfshuisvesting. Wilt u de Edesche Concertzaal huren voor een besloten bijeenkomst? Neem dan contact op met de Edesche Concertzaal.

Dagje uit: activiteiten en uitstapjes.

DagjeWeg.NL

DagjeWeg.NL een inspiratiebron voor miljoenen mensen, die een bestemming zoeken voor een dagje uit. Attractieparken en dierentuinen, speeltuinen en zwembaden: alle informatie over ruim 7.000 uitjes is te vinden.

Klassieke concertzaal op de Veluwe

Edesche Concertzaal

Sinds september 2013 vinden in de Edesche Concertzaal de mooiste klassieke concerten plaats. 

Eskes Media

Eskes Media bedient u uit eigen keuken. Dat is de basis van ons succes: ons aanbod draait in eigen huis, onze diensten gebruiken we ook zelf. Dat levert marktleiders op als DagjeWeg.NL en Place de l'Opera. Die kennis en kunde zetten we ook in voor onze klanten, voor u.

Smit Bedrijfshuisvesting

Smit Bedrijfshuisvesting bemiddelt bij de aan- en verhuur of de aan- en verkoop van kantoorruimte, bedrijfsruimte en/of winkelruimte. Daarnaast adviseert Smit opdrachtgevers bij herontwikkelings- en nieuwbouwprojecten en behoort bemiddeling bij de aan- of verkoop van beleggingspanden ook tot de mogelijkheden.

Administratiekantoor Ascherman

Administratiekantoor Ascherman voert de financiële administratie bij diverse (internationale)  ondernemingen. Haar kernactiviteiten: Financiële Administratie,  Salarisadministratie, Fiscale Dienstverlening en Interim Management.

rede-legal

Rede Legal

Rede Legal is een betrokken en vindingrijk advocatenkantoor gespecialiseerd in het arbeidsrecht, huurrecht en contractenrecht. Rede Legal staat zowel ondernemers als particulieren bij in ontslagprocedures, bij huurgeschillen en bij conflicten over verschillende contracten.

Ook ondernemen in de Noorderkerk? Neem voor meer informatie over 'huren in de Noorderkerk' contact op met Smit Bedrijfshuisvesting.